dijous, 24 de novembre del 2011

NOUS TALLS A L’EIX DE L’EBRE




Atenció conductor!  Si has de passar per la carretera C-12 i més concretament a l’entrada de Tortosa venint del S (Amposta, Ulldecona, la Sénia, etc.), et trobaràs que donen pas alternatiu degut a la poda del plàtans que hi ha des de l’escorxador de PADESSA (antiga Fabra), fins la rotonda dels nusos.
No sé si fan cap advertiment a Catalunya Ràdio. Possiblement, no, ja que con he anat dient els darrers temps, no anuncien de cap anomalia que afecti a la circulació de dita carretera.
Ahir em vaig trobar amb les primeres retencions. En passar la rotonda, i abans d’arribar al restaurant Dauden. Fins al de PADESA els cotxes circulaven molt lentament i anaven parant de tant en tant. Per a fer els, aproximadament, 2 Km que hi ha, costava entre 10 munits i ¼ d’hora.
Aquest matí a les 8, el vehicle que s’usa per a poder estava aparcat a l’aparcament de l’escorxador. Segurament perquè encara no havien començar. Finalment, aquesta tarda la circulació ha estat més fluïda, però els cotxes que venien del S estaven parats i havia una cua prou llarga. 
Si han de poder tots els arbres, la meva sensació és que s’hi estaran molts de dies.
Per tant, avisats quedeu... I precaució!