dissabte, 17 de desembre del 2011

EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIA DE JOAQUÍN MOYA BENET “JOKIN”


 
Ahir, a 2/4 de 8 de la tarda, a la biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa s’inaugurava l’exposició de fotografia de l’ampostí Joaquín Moya Benet “Jokin”.
L’exposició la composen més de 20 fotografies (crec recordar que va dir 28), en blanc i negre, la majoria retrats de persones que “signifiquen alguna cosa” per a l’autor. Algunes famoses com la de CarlosSegarra, líder dels Rebeldes, Antonio Vega, Adrià Puntí i d’altres simplement conegudes, com Manolo Ripollés, Alejandro Sanz (Candret), Josep Parrot, Josep Guarch (lo Teixidor) o la seva pròpia dona.
L’exposició pretén mostrat el costat més íntim de l’autor: la família, els amics, aquelles persones que han estat importants en la seva vida. Per això, a la inauguració hi van assistir, precisament (a part de mi i la meva dona) el cercle més proper a l’autor.









Al fina, quan ja ens en anàvem va acudir el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Tortosa, l’amic Joaquín del Pino que, com ja m’havia anunciat dutant tota la setmana, tenia una agenda molt complicada i li resultava força difícil poder assistir a la inauguració.  

  







 
  

2 comentaris:

PATENTE DE CORSARIO ha dit...

Amic Joan, gràcies per assistir tant a tu com a la teua dona (faltava Electra), per a mi es un plaer poder sortir al teu blog, blog carregat de meravelloses fotografíes.... una abraçada i ... salud, dinero y al tango.

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Electra va estar quasi tot el dia al cotxe, tret de quan vaig anar a dinar i després fent un tomb amb Tere. Una abraçada amic.