dimecres, 1 de febrer del 2012

“VÁYASE SR. RAJOY!!!”



El que va dir ahir Rajoy a Brussel·les no sé si va ser fruit d’una relliscada o ho va fer amb tota la intencionalitat del món.
Durant els mes i escaig que porta exercint de president de les Espanyes, Rajoy no s’ha prodigat gaire en rodes de premsa i atenció dels mitjans informatius. Quan ha parlat, quasi sempre ho ha fet des de “casa seva” i no estic parlant de la Moncloa, sinó de la seu del PP al carrer Gènova de Madrid. Ha deixat que fos la seva “segona”, la Soraya Saez de Santamaria la que tingués la responsabilitat (he dit marró) d’anunciar les mesures en públic, les mateixes que, prèviament, s’havien acordat en privat.
Rajoy s’està mostrat com és, com jo sabia que era, insegur i poruc, en una paraula, un personatge gris sense talla per a ser president del govern.
Des de que exerceix el càrrec s’ha mostrat tan incoherent que ha fet tot el contrari del que predicava quan era el líder de l’oposició i candidat al càrrec que ara ocupa.

-Va dir que no s’apujarien els impostos i s’ha aprovat apujar l’IRPF i l’IBI. I tots ens temem que a mig termini acabarà apujant l’IVA.
-Va dir que ell no es deixaria “governar” per Europa i és Europa la qui marca el camí a seguir de l’economia espanyola.

Amb aquest panorama, no és estrany que es temi una “vaga general” quan acabi aprovant la reforma laboral que tant esperen els empresaris, saltant-se a la torera qualsevol negociació amb els sindicats. La manca d’ètica del president es fa del tot evident quan observem la seva conducta.      
Per tot això, des d’aquí, li he de demanar: "Váyase Sr. Rajoy!!!"