dijous, 19 d’abril del 2012

LA FRASE DEL DIA 19-04-2012

Una caricatura de Jaume Cullell.

"No explico el resultat d'aquella entrevista de feina perquè algú podria pensar que no mereixo ser president"

Qui la va pronunciar? Arturo Mas, President de la "Genialitat" de Catalunya.

On? En el seu retorn ahir a l'empresa que li va donar carbasses quan va anar-hi a buscar feina abans de decidir-se per la política. 

Crec que l'explicació que es mereix Mas, és dir-li, "sí senyor, jo sóc un dels que penso que ho ha fet els mèrits necessaris per a ser president de la Generalitat"... I així li va.
El que passa és que quan vostè va anar a demanar feina, no tenia cap padrí que li fes de valedor a diferència de quan va entrar en política i va trobar-se amb tot el recolzament de Jordi Pujol. No fa gaires dies reconeixia Pujol que els seu "recanvi natural" havia de ser Miquel Roca, però que per qüestions de voler allargar el seu mandat per part de Pujol, ho va impedir. Possiblement també va significar un entrebanc l'operació reformista que va portar a terme Miquel Roca d'àmbit estatal amb el resultat d'un contundent fracàs.
Després de Roca hi van sonar altres noms com els de Josep Maria Cullell o Joan Maria Pujals, que, per motius personals diversos, van quedar apartats de la carrera per a succeir Pujol.