divendres, 6 d’abril del 2012

LA PREGUNTA DEL DIA SOBRE LA “PEDREA” DELS PRESSUPOSTOS.

Una caricatura de Carlos Rivaherrera.



Aconseguirà Mas (via negociació) per a Catalunya els milions que li nega Rajoy als Pressupostos Generals de l’Estat? 
 

Durant els anys en que va estar Zapatero a la Moncloa, quan Mas aconseguia alguna partida extra per a Catalunya, ho anunciava amb bombo i platerets i, fins i tot, menyspreava als diputats del PSC.
Ara les coses han canviat molt. Mas sospira per mantenir pactes amb el PPC i així aconseguir certa estabilitat per al seu govern. Però Rajoy, que té una còmoda majoria absoluta a Madrid, li importa poc el paper que hi juguin els de CiU. Ho dit d’una altra manera, els hi es ben bé igual si voten a favor dels pressupostos, s’abstenen o hi voten negativament. I com ho entén així, als d’aquest any, ha maltractat Catalunya tot el que li ha donat la gana. Tan esperar que Rajoy pagués el deute que va contraure Zapatero i resulta que lluny de liquidar-lo, encara s’ha endeutat més amb el nostre país. Fotem-nos, catalans!!  
I l’Alicia Sánchez-Camacho? Torbo que fa dies que no piula. Potser perquè des de la capital i cort li han dit que ara toca estar calladeta, que no és hora de parlar i menys recolzar el govern de Mas en les seves més que legítimes reivindicacions.
Mas té una mala parella de ball i s’hauria de replantejar si ha de continuar recolzant-se amb els populars que sempre han mostrat molt més interès per integrar-nos a Espanya como una regió més, que donar suport a la identitat pròpia que té Catalunya com a nació.