dissabte, 16 de juny del 2012

D’AQUELLS FANGS, AQUESTS LLOTS




Em van dir diverses persones que “l’ancalde” d’Amposta, Manolito Ferré, va carregar durament contra el socialistes locals aprofitant una sentència del Jutjat número 2 de Tarragona, desestimant la reclamació que havia fet l’empresa propietària dels multicinemes de Roquetes a l’Ajuntament d’Amposta per haver concedit presumptament de la llicència d’activitat.
He de dir que jo no he escoltat les seves paraules, però me les imagino. I, a part, em pregunto: què tenen que veure els socialistes ampostins en tot aquest enrenou? Evidentment, res. L’única cosa que pot tenir Manolito contra els socialistes per aquest cas, és que sé li va retreure la mala gestió que havien fer les diferents consistoris ampostins (el darrer de Roig i gualdo) i el d’ell mateix i sé li va retreure que Amposta ve podria pagar una indemnització per aquest motiu.
Però Manolito va aprendre bé del seu mentor (d’aquí el títol: d’aquells fangs, aquests llots) Com dirien els castellans “tal pe a qual”. He conegut els dos i posats cadascú d’ells al costat d’una balança, difícilment s’inclinaria cap a un costat. 
Potser així amaga la seva mala gestió al front de l'ajuntament ampostí. 
Per cert, quan guanya "l'ancande" de tots els càrrecs que té? 

A partir d’aquí podeu llegir la notícia que va publicar l’Agència Catalana de Notícies (ACN) i la resposta del portaveu del grup municipal del PSC Antoni Espanya.