dijous, 14 de juny del 2012

I ARA... A PEL NOSTRE COSTAT MÉS SOLIDARI!!!




Primer que tot, us demanaria que si no esteu seguts, ho féssiu. Ja sé que, normalment, quan et poses davant de l’ordinador, s’està assegut a la cadira, però per si de cas...

Avui m’he assabentat per una amiga que l’Agència Tributària està requerint que es justifiquin les aportacions fetes a les entitats sense finalitat de lucre (com per exemple les “oenegés”) i que desgraven de la declaració de la renda.
S’ha començat a requerir la renda de 2007, abans de que prescrigui a partir del 30 de juny.
Pel que me he pogut assabentar, sembla ser que des de Madrid s’ha donat l’ordre de mirar d’aconseguir diner “fàcil” i s’ha pensat que aquesta seria una bona manera de fer-ho ja que la gent “no sol guardar els justificants”. De vegades poden ser quantitats més lo menys importants, però hi ha casos (com el que m’ha explicat la meva amiga) que la desgravació és menys de 100 euros.
El que hauria de fer l’Agència Tributària és fer inspeccions als grans defraudadors o buscar diner negre entre l’economia submergida. Però sembla ser que això és molt més complicat i que caldria destinar-hi més recursos.
Lamentable..

La propera vegada voteu al PP. Gràcies.