dissabte, 21 de juliol del 2012

COMPARACIONS




Com a socialista he tingut que escoltar moltes vegades que el PSOE i el PP són iguals i m’imagino que encara ho tindré que escoltar moltes vegades més.
Jo no puc assegurar que d’haver guanyat Rubalcaba el 20-N hagués aplicat una política econòmica diferent. Mai ho sabrem. Però estic convençut que, al menys, en els temes socials hauria estat molt més sensible.
El PP ha tret la motoserra i ha tallat a tord i dret, sense importar-li el què retallava. De vegades ha retallat per retallar, per exemple amb el tema dels moscosos que gaudim els funcionaris que d’un mínim de 6 (jo en tenia 8 per l’antiguitat) s’ha passat a 3. Quin estalvi significa aquesta mesura? Simplement es tracta de retallar drets.
Bé, quan algú em diu això de que “el PSOE i el PP són iguals”, jo els responc: “Al menys hi ha una gran diferència i és que el PP, a sobre, se’ns en riu a la cara!”.
Cal recordar el ple del Congrés quan Raoy va anunciar les mesures i la frase que sé li va escapar a l’Andrea Fabra, la filla del papa Carlos Fabra, qui va ser tot poderós president de la Diputació de Castelló. Va recordem-la: “Que es fotin”, quan Rajoy anunciava retallades als aturats.