dijous, 19 de juliol del 2012

LA PENÚLTIMA MENTIDA DEL GOVERN (19-07-2012)




Ahir dimecres,  Sméagol Montoro, es va atrevir a dir que sinó s’apugen els impostos, els funcionaris no podran cobrar les nòmines.
Hi ha qui ràpidament ha tret una conclusió: “És una forma de dividir-nos, ara que els ciutadans havien comprés la situació i ens estaven recolzant”.
Evidentment es tracta de la penúltima mentida del govern de Rajoy. Ja sabeu que mai s’ha de posar l’última, perquè segur que mentre es diu, se’n està dient una altra...
Des de l’ajuntament més petit fins l’estat, quan o es disposen dels recursos suficients per a fer front a les nòmines, busquen el finançament d’on sigui. Avui mateix l’estat ha posat a la venda bons i obligacions per a buscar aquest finançament.
Però cuita!! O només cobren les nòmines els funcionaris i els altres treballadors de les administracions. També els polítics i els alts càrrecs: directors generals, sotsdirectors generals, assessors, càrrecs de confiança, etc.  
Es quedaran ells sense cobrar?  
És d’hipòcrites i mentiders voler carregar el “mort” només als funcionaris quan els màxims culpables són ells mateixos i una bona part dels polítics que van fer de banquers.