diumenge, 15 de juliol del 2012

LA SOLIDARITAT DEL GOVERN DEL PP




És que ens queixem de vici!
Després de les retallades que va anunciar Rajoy dimecres passat al Congrés, els gest del govern de cara als ciutadans, sobre tot cap als funcionaris, té un valor inestimable.
Tal i com va quedar demostrat amb l’actitud dels diputats i diputades del PP, sobre tot d’una tal Andrea Fabra (filla de “papa” Fabra, el de l’aeroport sense avions de Castelló), la tristó es va apoderar de la bancada popular després que Rajoy anunciés, també amb molta pena el conjunt de retallades i mesures. Calia fes un gest per a redimir-se i a fe de déu que el va fer!
Va anunciar que el govern, en solidaritat amb els funcionaris, renunciaria a la paga extraordinària de desembre.  Veieu com no són tan dolents!
Però resulta que va sortir el PSOE i va dir que els membres del govern NO COBREN PAGA ESTRAORDINÀRIA... Cóm això? En han tornat a enganyar? No pot ser!!!!
Per alguns llocs vaig llegir que el que es retallarien és la part proporcional de la “nòmina” del mes de desembre. Ah! Però se’m planteja un altre dubte. Quan parlen de “part proporcional”, exactament, que volen dir? Que es llevaran 1.000 euros (bruts) que si fa o no fa és el que em llevaran a mi?
Mentre jo,  amb aquests 1.000 euros, cobriria algun forat produït des del cobrament de la paga extra de juny i estirant una mica em donaria per a comprar algun regalet a la dona, fils i pares, per a Rajoy i els seus ministres, els mateixos 1.000 euros, els hi dóna per a molt menys.
HIPÒCRITES!!