dimecres, 11 de juliol del 2012

PERMETEU-ME QUE SIGUI BARROER

El Gran Masturbador de Salvador Dalí. 



Avui, Arturo Mas, en assabentar-se de que, finalment, el govern central abaixava el sou als funcionaris (llevant-los la paga extraordinària del mes de desembre) ha tingut un gran orgasme. Tant gran ha estat l’escorreguda (sembla ser que el “formatge” que sé li havia format per tant de temps d’incontinència era molt gran) que ha omplert tot el despatx, sortint per sota de la porta.
Urgentment s’ha hagut de cridar als serveis de neteja per a treure tota l’evidència de plaer.
Els vianants que en aquell moment passaven per la plaça de Sant Jaume, en escoltar els gemecs, s’han pensat que passaven per davant d’un puticlub. Els mossos que estaven de guàrdia, sobresaltats, l’han abandonat la porta i han començat a pujar per l’escala principal per a socorre el President. Però l’ombra de Prenafeta, que encara ronda pel Palau, els ha aturat per a donar-los detalls dels fets i tranquil·litzar-los.
Trias ha sortit al balcó de la casa consistorial per esbrinar que passava. Quan ho ha comprés, ha tornat a entrar al seu despatx i li ha trucat per a demanar-li contenció. Ja era massa tard...  
Tots els qui han estat testimonis, ha comentat que la cara de satisfacció del President només era comparable al dia que Pujol el va “investir” com el seu predilecte i successor.