divendres, 6 de juliol del 2012

SIGNIFICATIU…




Sobre tot durant l’era Guardiola, s’han comparat les canteres del Barça i del Madrid. Mentre el Barça ha convertit jugadors formats al club des de ben petits en estrelles mundials (Messi -havia debutat abans, però la seva màxima eclosió va arribar amb Pep-, Busquets, Pedro Piqué -no havia triomfat al Manchester-... I els emergents Cuenca, Tello, Thiago, Montoya, etc.), el Madrid a dures penes té jugadors dels seu planter al primer equip.
La prova més evident del que estic dient és que, segons publica el Periódico, a la primera llista de Luis Milla per als jocs olímpics de Londres, hi ha 5 jugadors del planter del Barça (Jordi Alba, Cristian Tello, Thiago Alcántara, Martín Montoya i Oriol Romeu –Chelsea-) per cap del Madrid.  
Tret de Jordi Alba que va abandonar el club al ser rebutjat per l’equip tècnic per la seva baixa estatura, tota la resta (fins i tot Oriol Romeu) han debutat en el primer equip de Barça i, alguns d’ells fins i tot de titulars. Això és tota una garantia a l’hora d’afrontar una competició com els JJ.OO., que, encara que no siguin un referent en quan al futbol, segur que el qui hi van, voldran penjar-se la medalla d’or. 

Si voleu llegir la notícia, mireu-la al Periódico.

Notícia de darrera hora. Thiago Alcántara no s'ha recuperat de la lesió i no acudirà finalment als JJ.OO.