dilluns, 29 d’octubre del 2012

NO M’AGRADA EL PP




El proper 25 de novembre hi ha eleccions a Catalunya. Quan encara falta pràcticament un mes per a votar, és segura la victòria de CiU (falta saber si per majoria absoluta o no) i sembla que també l’enfonsament del PSC (al menys així ho indiquen totes les enquestes d’opinió que s’han fet fins ara)
Els altes partits somien treure els resultats més dignes possibles. ERC espera recuperar-se amb un únic discurs. ICV-EUA, tot i no se independentistes, s’han aferrat al dret a decidir i criticar les retallades de CiU i el PP a la seva.
Els populars han iniciat una campanya per a voler-nos fer creure que els agrada Catalunya. Fis ara han fet dos vídeos on es poden veure alguns càrrecs del partit: des de Rajoy a González Pons, passant per la Cospedal i l’Ana Botella. Curiosament no hi és el president de la FAES José Maria Aznar; no sé si serà perquè s’ha gravat aquests dies que ha estat ingressat per culpa d’una gastroenteritis o perquè la presència d’un personatge així seria del tot contraproduent per al interessos del partit i beneficiós per als qui aspiren que Catalunya pugui esdevenir un nou estat d’Europa.



M’he mirat els vídeos i hi ha coses que m’han cridat l’atenció, com per exemple que ara, de sobte, a tots els peperos els agradi Catalunya (al menys els que hi surten) en un atac d’hipocresia col·lectiva. Resulta ser que els fills de Rajoy són catalans, que Javier Arenas va viure a Catalunya, que la Maria Dolores té molts amics aquí. González Pons (a que sé li nota que practica poc el valencià) parla de les bones relacions de veïnatge entre catalans i valencians i a la Botella sé li nota que no sap que dir; potser no dir molt que posar la pota, encara que com està enregistrat, sempre s’hauria pogut suprimir.
Però a mi no m’agraden els del PP, què voleu que us digui...

No m’agraden:

PERQUÈ MAI HAN CONDENAT LA DICTADURA FRANQUISTA NI HAN ADMÈS QUE FRANCO ERA UN DICTADOR.

PERQUÈ VAN INTERPOSAR RECURS D’INCOSTITUCIONALITAT CONTRA L’ESTATUT D’AUTONOMIA QUE VA PROMOURE PASQUAL MARAGALL.

PERQUÈ SEMPRE S’HAN OPOSAT QUE EL NOSTRE IDIOMA, EL CATALÀ, PREDOMINI A LA NOSTRA TERRA, CATALUNYA, COM PER EXEMPLE QUAN NO VOLEN QUE SIGUI VINCULAR A LES ESCOLES.

PERQUÈ ESTAVEN A FAVOR DEL PLA HIDROLÒGIC NACIONAL I VOLIEN FER EL TRANSVASSAMENT DE L’EBRE EN CONTRA DE LA VOLUNTAD MAJORITÀRIADEL TERRITORI.

PERQUÈ SEMPRE HAN POSAT PALS A LES RODES EN TOT ALLÒ QUE SIGNIFIQUI PROGRÈS PER AL NOSTRE PAÍS: CORREDOR DEL MEDITERRANI, CONNEXIÓ DE L’AVE AMB L’AEROPORT DEL PRAT.

PERQUÈ SEMPRE HAN PRIORITZAT ALTRES TERRITORIS EN DETRIMENT DE CATALUNYA.
NO M’AGRADEN PERQUÈ ELS TROBO HIPÒCRITES I SOVINT S’HAN VOLGUT BENEFICIAR FENT CAMPANYES EN CONTRA DE CATALUNYA EN DIFERNTS COMUNITATS COM L’ARAGÓ, VALÈNCIA, ANDALUSIA...

PERQUÈ ELS SEUS INTERESSOS MAI SERAN ELS NOSTRES. 
Per tant, diguin el que diguin i facin el que facin d’aquí fins el dia 23 (el darrer dia de la campanya electoral), no els cregueu. Penseu que només ens volen rentar la cara per aconseguir el màxim nombre de vots.

EL DIA 25 VOTEU PER CATALUNYA!!  

Per als qui heu vist els vídeos anteriors, aquí teniu l'antídot: