diumenge, 25 de novembre del 2012

C H AMPOSTA, 32; C H LANZAROTE PUERTO DEL CARMEN, 35

L’Amposta femení ha perdut una gran oportunitat d’aconseguir una victòria en el dia d’avui. Sembla ser que aquest any tocarà patir, però hi ha partits que es perden en claredat i d’altres que es perden perquè, segurament, no s’ha fet tot el que es podia.
La primera part ha esta molt igualada. Només al final, les insulars se’n han anat de 3 gols al marcador (15-18)
La segona part ha començat amb una anècdota que li hauria pogut costar molt cara a l’Amposta. Quan les ampostines han fet la sacada, la taula han alertat als arbitres que alguna cosa passava. Efectivament, ens els darrers minuts de la primera part una jugadora de l’Amposta havia estat expulsada i sense haver-se esgotat el temps de càstig, ha començat la segona part sobre el parquet. Aquesta infracció, del tot absurda, ha fet que una jugadora de l’Amposta hagués de sortir expulsada. L’Amposta es quedava amb 4 jugadores de camp. De totes formes les noies ampostines han sabut jugar bé aquella inferioritat i fins i tot han fet 2 gols.
Sembla mentida que ni la pròpia jugadora, ni l’entrenador Marc Farnós, ni el delegat ni ningú se’n adonessin de la circumstància. Això em fa pensar que, potser, no estan tot l’atemptes que caldria.
Fins el minut 10 l’Amposta no ha aconseguit igualar les coses. A partir d’aquí una altra vegada molta igualtat. Fins i tot l’Amposta ha aconseguit posar-se per davant, però na han sabut treure rendiment de l’avantatge.
A les acaballes del partit una expulsió un tant rigorosa d’una jugadora ampostina i, acte seguir una més, han tornat a deixar l’equip en la portera i 4 jugadores de camp, la qual cosa ha sabut aprofitar l’equip de Lanzarote per a guanyar el partit per 3 gols (31-34)