dimecres, 14 de novembre del 2012

SEGUIMENT MASSIU DE LA VAGA GENERAL TAMBÉ AL TORN DE MATÍ

El seguiment de la vaga general a primera hora del matí està sent, igual que al torn de nit, generalitzat a la indústria, el transport públic i el sanejament urbà.
Pel que fa a la indústria, el seguiment està sent massiu, destacant les següents empreses amb aturades del 100%. A Barcelona: SEAT, Gearbox, Nissan, Alstom, Roca. A Tarragona, Lear, Repsol (només serveis mínims), Petroquímica de Tarragona (90%), Frape Behr, Reixam. A Lleida, Àrea de Guissona, ILNET. A Girona, resta paralitzada tota la indústria càrnia i els escorxadors.
L'aturada esta sent total a TMB metro i autobusos, Rodalies Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, així com a les empreses Tugsal i Autobusos Mohn. Únicament estan funcionant els serveis mínims pactats, que ho fan amb normalitat. A l'aeroport del Prat el seguiment de la vaga també està sent ampli i funcionen amb normalitat els serveis mínims decretats. També aturada total a l’Aeroport de Girona.
El seguiment de la vaga al transport escolar està sent del 100% (complint serveis mínims pactats per a zones rurals).  
Les dades de consum elèctric confirmen l'aturada del nostre país.Segons Red Eléctrica Española, el consum energètic real d'avui a els 6:30 hores ha estat de 21.775 MW, 3.243 MW menys que la previsió de la REE (25.009 MW).És a dir, que l'energia associada a l'activitat econòmica normal ha caigut en un 58%. Aquesta quantitat s'assembla més al consum del diumenge a aquesta mateixa hora (19.444 MW).
Més informació:
Durant tota la nit l’Oficina de Premsa està en funcionament: 93 304 68 17.
Miguel Ángel Escobar, secretari de Comunicació i portaveu: 620 23 00 88.
Lorena Martos, cap de Comunicació: 630 35 44 72.