dissabte, 8 de desembre del 2012

EL TITULAR DEL DIA 8-12-2012



Avui he escollit un titular que publicava ahir el Periódico: El BCE augura un 2013 encara més negre del que es preveia fins ara.

Fins ara havia escoltat coses com: Ni tot és blan ni es negre; entre mig hi ha el color gris. O el gris té moltes tonalitats.
Ara bé, llegint el titular sembla que també el negre pot tenir diverses tonalitats... Increïble!!
Si la majoria de membres d’una família han perdut el lloc de treball... Si passen penúries per arribar a final de mes... Si han estat desnonats... Etc, etc., algú em pot explicar davant d’aquets negre panorama, com pot encara ser més negre el futur?
La cara de vergonya els hi hauria de caure als nostres mandataris de fer afirmacions com aquesta.
A veure si d’una vegada posen fil a l’agulla i es posen a treballar i posar solucions adients. Unes solucions que fins ara no han sabut o no han volgut trobat (jo m’inclino més per no han sabut trobar)
A Zapatero, per molt menys, se’l va pressionar tant que va haver de convocar eleccions anticipades. Des de llavors fins ara la situació en lloc de millorar ha empitjorat molt i aquí no hi ha ningú que se’n faci responsable.
Rajoy i tot el seu govern haurien de plegar i donar pas a unes eleccions anticipades o bé fer un govern de concentració nacional on s’escolti a tothom i no que només es tingui en compte la veu dels més poderosos.
No és possible que any rere any se’ns digui que el proper serà pitjor i que ningú sàpiga quan s’acabarà aquesta maleïda crisi.
Farem bona la frase d’ICV-EUA: Això no és una crisi, és una estafa!!