divendres, 14 de desembre del 2012

FB o MF?

Ahir va començar a sonar el nom de Manel Ferré, alcalde d’Amposta i membre de l’executiva de CDC com a candidata ocupar la Conselleria de Salut substituint a Boi Ruiz. Ferré és el candidat de l’empresarial del sector... Que Déu ens agafi confessat o una cosa així.
Per altra banda, Ferran Bel, alcalde de Tortosa, també ha sonat diverses vegades com a Conseller d’Economia i Finances. No sé si el seu nom seguirà sonant o no. De moment no he llegit res.
És evident que al govern no entraran 2 consellers ebrecs. Ja n’hi haurà prou si entra només un dels dos. Els diversos governs de CiU no han tingut mai ull cap a la gent del territori, al menys per ocupar els primers llocs de la política. Només recordo (rectifiqueu-me si estic equivocat) a la Carme Laura Gil que va ocupar el càrrec de Consellera d’Educació amb Pujol com l’única representant de les Terres de l’Ebre ja que havia nascut a Benissanet.
Si dilluns es constitueix el Parlament, de ben segur que abans de Nadal també es constituirà el govern executiu, per tant, no queda tant per esbrinar si serà l’un o l’altre, ja que com he dit abans, difícilment Mas comptarà amb tots dos. 
Continuarà l'etern dilema entre Tortosa o Amposta?