dilluns, 21 de gener del 2013

BARÇA: PUNT I APART

Foto diari Sport.
Que el Barça havia de perdre algun partit, era del tot lògic. Ja ho va dir Tito: Arribarà un dia que perdrem, però quant més trigui en arribar, millor.
Aquest dia va ser dissabte passat. Però el que més ràbia dóna és la forma com es va perdre. Si la Reial Societat hagués passat per sobre del Barça es podria entendre més fàcilment la derrota, però si vas guanyant 0-2 al minut 25 i després erres gols cantats i, per acabar-ho d’adobar, t’adorms en defensa i comets els mateixos errors que les dues temporades anteriors, el resultat és idèntic o força paregut.
I és que al Barça de Tito de dissabte passat li va passar el mateix que al Barça de Guardiola de les temporades 2010-2011 i 2011-2012: es va deixar remuntar un partit que, a priori, semblava guanyat.
Direu que un accident el pot tenir tothom. D’acord, però és que és que va ser el segon en 4 dies. Dimecres, contra el Màlaga, després de remuntar un 0-1 i posar-se per davant (2-1), als darrers minuts, l’equip andalús va empatar tot i jugar en un home menys.  
Què dissabte la expulsió de Piqué va poder influir? No ho dubto, però si el Màlaga es va saber sobreposar, el Barça, amb molta més entitat, hauria d’haver sabut contrarestar l’equip donostiarra.
Sabeu que penso sobre la expulsió de Piqué? Que ho va fer a propòsit. La seva muller Shakira està a punt de parir, cert? Imagineu-vos que el té aquesta mateixa setmana... Si no pot jugar diumenge, no caldrà concentrar-se i podrà passar més temps amb ella i el seu nadó.
No vull ser pessimista. He dit molts cops que m’agrada el Barça de Vilanova. Vull pensar que dijous guanyarà al camp del Màlaga i es refarà de les darreres ensopegades i, a partir d’aquí, recuperarà el bon joc i els resultats que l’ha caracteritzat en els darrers mesos.  
Després dels dos resultats adversos, ara el Barça ha de fer un punt i apart. S’ha d’oblidar el més ràpidament possible i recuperar la confiança. Segur que Vilanova ho sabrà fer millor que el que faig jo que només és donar-vos una opinió personal sobre l’actualitat o els temes que em preocupen.