dissabte, 19 de gener del 2013

LA FRASE DEL DIA 19-01-2013

L'acudit de Faro és del 8-04-2010. 


Es més fàcil que un camell passi pel ullal d'una agulla que trobar un polític del PP que no estigui esquitxat per algun cas de corrupció.



Aquesta frase és una interpretació lliure feta per mi de la que es pot llegir a l'evangeli de Sant Mateu (Mt 19,24) i que diu així: És més fàcil que un camell passi pel ullal d'una agulla que un ric entre al Regne del Cel

Els 20 milions que s'han trobat en comptes de Suïssa a nom de l'extresorer Bárcenas només significa la gota que ha fet vessar el got de la corrupció del Partit Popular.
I no em valen excuses. Ara surten les senyoretes populars dient que elles no saben res, que des de que estan elles no hi ha sobres per baix ma. Hi ha massa casos de corrupció declarada que han esquitxat a càrrecs importants del PP per fer veure que no passa res: Naseiro, Gürtel, Emarsa, Brugal, Palma Arena...
La Justícia hauria de fer alguna cosa. Ja no els hi demano als dirigents del PP que, segur, acabaran trobaran un cap de turc a qui culpar de tot el merder que s'ha generat a la cuina de la seu de Gènova. Els hi demano als fiscals i als jutges, a aquells que tenen el dret i l'obligació d'impartir justícia.
Entenc l'empipament de la ciutadania. Cóm és possible que la corrupció s'ha generalitzat tant en aquest país i que tan pocs culpables hagin acabat a la presó.
O això canvia o la democràcia se'n va a la merda (literalment)