dimarts, 22 de gener del 2013

LA PREGUNTA DEL DIA 22-01-2013

L'acudit de Ferreres al Periódico d'ahir. 


PSC, si no ets un envàs, tu on vas? 
 
El PSC sembla que no aprèn del seus errors. L’ambigüitat, el no voler mullar-se en decisions importants de país fa que, cada cop més, perdi votants del camí i, lluny de recuperar-se (ni que sigui en les enquestes), cada dia que passa perd votants, tal i com reflectia el sondeig que publicava diumenge el Periódico de Catalunya.
Segons l’enquesta, el PSC perdria al menys un diputat en relació als que va treure encara no fa dos mesos. En canvi, ERC, segurament el partit que menys ambigu ha estat en tot aquest procés, guanyaria diputats a costa de CiU.
Militants influents del PSC han mostrat la seva estranyesa per com es porta el tema de la consulta pel dret a decidir per part de l’actual cúpula del partit. El darrer en fer-ho ha estat Quim Nadal, exconseller de la Generalitat amb Maragall i Montilla i exalcalde de Girona durant molts anys. I no és l’únic.
I responent jo mateix a la pregunta que formulo més amunt, el PSC va directament a la deixalleria.
Si no es recicla i no canvia d’actitud, ara mateix, igual com li va passar a ERC durant els anys 80, serà un partit sense rumb i amb data de caducitat.