dimarts, 29 de gener del 2013

MANIPULACIÓ I AMENACES ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Després dels darrers casos de manipulació i amenaces als mitjans de comunicació, he arribat a la conclusió que el sinyó ancalde d’Amposta és un aprenent al costat dels professionals del PP.
Coneguda era la manipulació informativa de Telemadrid i Canal. Segurament també recordareu TVE durant l’època de Aznar amb Saenz de Buruaga al front dels informatius i la sentència que va haver de llegir per manament judicial després del menys preu que van tenir quan van informar sobre la jornada de vaga general. Recordeu allò de ce, ce, o, o?  
Durant l’època socialista TVE va ser una de les millors valorades per la seva imparcialitat i rigor informatiu, però amb l’arribada de Rajoy va arribar el canvi... Per a mal.
Com s’estava desballestant Telemadird, els més fidels lacais del PP van passar a treballar a TVE. Així s’asseguraven la parcialitat informativa i l’adoctrinament. No fa gaires dies vaig donar-vos l’opinió sobre la programació de la pel·lícula el Cid, de rigorosa actualitat, no ja pel any en que es va rodar (1962) sinó per la seva temàtica d’unitat d’Espanya, un concepte que, al segle XII, no existia, però que a la pel·lícula es diu diverses vegades.
Segons llegia no fa gaires dies, la direcció de TVE, per a contrarestar la notícia del dia que parlava dels 22 milions que li van trobar a Suïssa a l’extresorer del PP Bércenas i que podia suposar un finançament il·lícit del PP, van decidir a darrera hora (per tant, no estava previst) canviar un dels temes de l’Informe semanal, i parlar dels casos de corrupció que han afectat al PSOE.
Com diu la Cospedal, que cada palo aguantes su vela. I jo encara diria una altra cosa: Qui estigui lliure de pecat, que llenci la primera pedra. Però la notícia informativa era el cas Bárcenas, dels casos de corrupció socialista ja se’n va parlar el seu dia i, per tant, no tocava.
Però si el cas és greu i, a sobre, és un atemptat contra la intel·ligència del telespectador, més greus són encara les amenaces que va rebre el programa de Tele 5 que dirigeix Jordi González.
Tele 5 és una cadena que, a casa, no mirem mai, però no per això deixo de reconèixer la gravetat dels fets. Què pretén el PP, una dictadura Informativa?
Per alleugerar una mica la vostra indignació, us deixo amb uns quants vídeos que, no dubto que us agradaran. Encara que no puc assegurar-vos que, després de veure’ls, el cabreig hagi pogut augmentar. 

Una pàgina interessant que us recomano: Cafeambllet.com


Gent que parla clar: 

Xavi Castillo (Pot de Plom) 



Mònica Oltra (Compromís)