dimarts, 18 de juny del 2013

FINAL DE TEMPORADA

Encara que la lliga de la Primera Divisió de futbol ja fa unes setmanes que va acabar, encara hi ha en disputa la fase final d’altres lligues com per exemple la de bàsquet i la de futbol sala on el Barça també hi es present.
Si he d’aventurar un resultat, ara per ara veig el Madrid de bàsquet favorit per a guanyar la lliga d’aquest esport, mentre que en futbol sala penso que el Barça s’acabarà imposant al Pozo de Múrcia.
Després de guanyar ahir, el Barça de bàsquet va empatar l’eliminatòria (2-2) i ara s’ha de jugar el cinquè i definitiu partit a la canxa del Madrid. Però mentre els blancs poden disposar de tots els seus efectius, al Barça està molt debilitat a causa de les lesions de diversos jugadors com ara Pete Mickael i Nathan Jawai, el problemes d’Erazem Lorbek i la més que provable baixa de Juan Carlos Navarro lesionat durant el partit d’ahir.
Amb tot aquest panorama, el més lògic és que el Madrid guanyi el partit, encara que el Barça per agafar moral digui que l’any passat amb una situació semblant ja van ser capaços de guanyar al Madrid a Madrid...
En canvi, els de futbol sala ho tenen molt millor. Després de que el Pozo de Múrcia igualés l’eliminatòria, ara el Barça té dues oportunitats a casa per a decidir la lliga.
A nit, quasi de forma simultània, es retransmetien els dos partits. Així que havies d’anar fent zàping per intentar seguir-los. Mentre el bàsquet el donaven per TV3, el futbol sala l’havies de veure al Canal Barça.

Cal dir que això del futbol sala és molt emocionant. Ahir, després d’una primera part fabulosa, el Barça guanyava per 0-3. En reemprendre el partit a la segona part, el Pozo s’ho va voler jugar tot i va sortir des del principi amb el porter jugador. Quan s’ataca és té molta avantatge, però si l’equip rival fa un ràpid contraatac o té ocasió de robar la pilota i tirar a porteria directament, el més fàcil és que sigui gol, perquè no hi ha ningú sota pals. Ràpidament va arribar el 0-4, però a partir d’aquí el Pozo va estar capaç de marcar 3 gols i posar el marcador en un ajustat 3-4 a manca d’uns 4 minuts. Mentre, el Barça de Wilde, Torras, Aicardo, Paco Sedano, etc.  va marcar un cinquè gol que va ser anul·lat, sembla ser que de forma injusta. Però dos robatoris de pilota per part del Barça van acabar en 2 gols més. Per tant, un 3-6 final que deixa molt encarada l’eliminatòria.
El futbol femení del Barça també va guanyar la copa al Saragossa per un contundent 4-0. Llàstima que s’escapés l de hoquei patins que, després de molts d’any va retornar a la Corunya. Però fins ahir mateix, el Barça també tenia possibilitats de guanyar sempre que el Liceo perdés el seu partit.