divendres, 30 d’agost del 2013

DIARI DE L'AGOST. DIA 30 (Segona part)

NO HI VA ANAR. La UEFA ha escollit Ribery com a millor jugador europeu de la passada temporada. Els altres finalistes eren Messi i Cristiano Ronaldo. Després d’anunciar-se el guanyador, Messi, cansat de recollir reconeixements, ràpidament va felicitar el seu rival. I Cristiano? No hi era. No és el primer cop que no assisteix a una gala d’aquest tipus quan intueix que no serà ell el guanyador. Una desconsideració només comparable a les espantades que sol fer el seu amic Mourinho. 
 
LA REVENJA DE TRAFALGAR. Han hagut de passar més de 200 anys, però finalment Espanya s’ha pogut revenjar de la Gran Bretanya per la derrota patida a la batalla de Trafalgar (1805) Ahir la selecció espanyola de bàsquet, també coneguda com la ÑBA, pel nombre de jugadors que militen en equips de la lliga professional americana, fa infringir una severa derrota a l’anglesa al guanyar-la per 102-44! Potser els anglesos posaran com excusa que les seus jugadors tenen menys categoria que els espanyols, però Espanya també posa com excusa que les integrants de l’Armada en aquella batalla eren, la majoria, pagesos i fins i tot captaires que van obligar a corre-cuita a prendre-hi part. 
 
MANS EMPASTIFADES. De tots els temes d’actualitat, el més greu, sense discussió possible, és el tema dels ordinadors que utilitzava Bárcenas quan treballava al PP i que el partit va lliurar al jutge Ruz després d’haver-los requerit prèviament.
Segons es diu, un dels ordinadors tenia el disc dur esborrat i l’altre, directament, no en tenia. Diuen els dirigents del PP que això és així per a poder ser utilitzats per una altra persona, una vegada Bárcenas ja no treballava per als populars. Però al menys l’ordinador que no tenia disc dur, algú em pot dir com podia funcionar?
I una altra pregunta: A aquestes alçades, hi ha algú que encara es creu les explicacions que donen els dirigents del PP sobre el cas Bárcenas? Qualsevol persona amb un mínim d’honestedat, se’n donaria vergonya de comportar-se com ho estan fent els populars. Per tant, si els dirigents del PP no ho fan és que, directament, no tenen vergonya i, a part, es volen salvaguardar les espatlles davant de hipotètiques implicacions en el cas.  
Cal dir però que hi ha militants, simpatitzants i votants que si se’n donen vergonya de com actua el PP en aquest cas. Com jo i molts d’altres, tenen constància de que l’equip de Mariano Rajoy té les mans empastifades... De què? Evidentment de merda (i perdoneu per l’expressió, però és que és així)