divendres, 18 d’octubre del 2013

LES FOTOS DEL DIA 18-10-2012

Aquest matí a les 8, en arribar a treballar, he vist a diversos companys fora de l'oficina, segurament tots els que havien arribat abans que jo.
Fins ara, quan això passava era quan el guarda de seguretat no havia pogut venir i, per tant, no es podia entrar fins que alguna persona autoritzada anés a buscar fins la caserna de la Guardia Civil un joc de claus alternatiu.
Però avui no. Avui la situació era molt diferent. Un incendia a l'estació elèctrica que hi ha tot just davant havia deixat a diversos veïns sense electricitat, entre ells l'antiga clínica l'Aliança.   
Ens han dit que mentre canviaven l'alternador (o el que fos el que s'havia cremat) i tornés la normalitat, podien passar entre 2 i 3 hores.
Després de trucar a Tarragona, ens han dit que féssim allò que poguéssim; o sigui atendre consultes verbals i poca cosa més.
Finalment, i tal com estava previst, ha tornat la llum sobre les 11, però la normalitat absoluta no, ja que els sistema Ateneo que és el que controla els torns del públic, no ha funcionat al 100% en tot el matí.