dimarts, 26 de novembre del 2013

‘CARL’ FABRA, EL CAPO DE CASTELLÓ

Finalment, després d’eludir la Justícia durant anys i anys, a Carl Fabra, el capo de Castelló li han caigut 4 anys de presó i un multa (que ja ha dit que no pensa pagar) per frau fiscal.
Haureu observat que he fet una abreviatura del seu nom com a paral·lelisme amb Al Capone (en aquest cas Al ve d’Alfons), el capo de la màfia de Chicago que, a pesar dels seu historial delictiu, només va poder ser empresonat per frau al fisc dels Estats Units.
A Fabra, tot i estar acusat per tràfic d’influències i suborn, en aquest cas el jutge l’ha absolt per manca de proves. Quants anys li haurien caigut si se’l hagués condemnat per tot. De moment la sentència encara no és fer i Fabra ja ha anunciar que hi presentarà recurs.
Cal recordar que l’any 2008, Rajoy, llavors cap de l’oposició va qualificat a Fabra de polític i ciutadà exemplar... En aquell temps els tripijocs pocs clars de qui va ser President de la diputació de Castelló ja eren de domini públic.
Per aquells que no ho sàpiguen Fabra és net i fill de presidents de la Diputació. Com aquell que diu, el càrrec sembla que sigui hereditari. Potser dintre d’uns anys veiem a sa filla Andrea, ara diputada al Congrés (aquella que va dir que se jodan quan es va parlava de treure prestacions als aturats) ocupant la poltrona de la Diputació.
Hi ha malpensats (com jo) que creuen que quan Fabra sigui condemnat en ferm, demanarà al seu amic Rajoy que li tramiti l’indult. Segur que ell pensa que no ha fet res d’il·legal. Quan un, a casa ha vist fer tota la vida el mateix, ho troba d’allò més normal i, per tant, lícit.
Només per casos com aquest, Rajoy hauria de dimitir. Imagineu-vos si té motius per fer-ho!  Però la dreta d’aquest país té massa gana de poder per a que coses com aquestes, que ells consideren insignificants, el facin renunciar dels seus càrrecs.
Sense anar més lluny, la Maridolo de Cospedal posa en dubte l’acte del jutge Ruf sobre la caixa B del partit i el qualifica d’error.
Cada dia que passa tinc més vergonya de viure en aquest país.