dimarts, 14 de gener del 2014

RAJOY DÓNA MÉS MOSTRES DE SECTARISME INFORMATIU



Mariano Rajoy ha visitat a Obama a la Casa Blanca. Va anar a veure als americans amb la intenció d’emportar-se a la cartera cap a Espanya alguna inversió d’empresaris americans ara que ha fracassat l’Eurovegas a Madrid.
Com es natural, una vegada acabada la reunió, els mandataris van donar una roda de premsa conjunta, però ah! Com Rajoy no podia amagar-se darrere d’una pantalla de plasma per a evitar les preguntes incòmodes dels periodistes de les cadenes que no li són afins, la millor fórmula per a no haver-les de contestar va ser no deixar-los entrar a la sala on havia de comparèixer.
Sembla ser que, per raons d’espai només hi podien entrar 14 mitjans, l’entrada dels quals depenia del visitant o sigui de Mariano. Entre els que sí que van poder entrar es trobaven Radio Nacional de España, la COPE i Onda Cero i entre els que es van quedar al carrer, la Cadena SER, Catalunya Ràdio i RAC 1. Curiosament aquelles emissores que més podien comprometre al President amb les seves preguntes.
Així ho ha denunciat Pepa Bueno aquest matí. Ha començat dient que els mitjans de comunicació no havien de ser protagonistes de l’actualitat informativa, però que es veia en la necessitat de denunciar els fets. Només faltaria què a sobre haguéssim de callar!
Des del meu punt de vista és una mostra evident del sectarisme polític que practica el PP, un atac a la llibertat d’expressió i, també, una forma  de censura informativa cap a tots aquells ciutadans que volem conèixer la situació real del país, mol diferent sense dubte d’aquella que ens filtra el govern del PP.