dimarts, 4 de febrer del 2014

EL MAL EXEMPLE DEL PILOTA D’OR

L’elecció de Cristiano Ronaldo com a Pilota d’Or de l’any 2013 no va estar exempta de polèmica. Allargar una setmana el termini per votar i anular les votacions fetes fins aquell moment coincidint amb el millor joc del jugador portuguès.
Durant mesos, Cristiano va evitar confrontacions amb els jugadors rivals i àrbitres, però una vegada celebrada la consecució del trofeu que l’acredita com el millor jugador del món, li ha faltat temps per a tornar a mostrar la seva cara més xulesca i provocativa. Diumenge va tenir alguna cosa més que paraules amb alguns jugadors de l’Athletic Club de Bilbao, fins arribar el punt de ser expulsat per l’àrbitre. Però Cristinao no en va tenir prou i, dirigint-se al quart àrbitre, va posar-se la ma a la cara donant-se petites bufetades, un gest inequívoc de dir-li que tenia la cara molt dura.
Sembla ser que al jugador blanc li cauran entre tres i quatre partits de suspensió, que el Madrid vol evitar o al menys reduir tan com pugui. Han al·legat defectes de forma a l’acta de l’àrbitre, però segons sembla, tenen poques garanties d’èxit... Encara que tractant-se del Madrid qualsevol cosa em podria creure.
Amb aquesta expulsió, Cristiano ja n’acumula 4 des de que va arribar al Madrid. Jo crec que vol assolir un altre rècord: ser expulsat més vegades que Sergio Ramós, que és qui ostenta el rècord d’expulsions al club blanc. Però en recordo d’altres també molt il·lustres en aquesta faceta: Fernando Hierro i Roberto Carlos. Són mostres del señorío del Madrid.