dissabte, 12 d’abril del 2014

LA FRASE DEL DIA 12-04-2014



“Ho he de fer perquè quan dixe (sic) la política puga tornar a treballar". 
 
Qui l’ha pronunciat? Francisco Javier Pallarès i Povill (jo no en tinc cap culpa de que no s’ha catalanitzat el seu nom) 
 
On es pot llegir? Jo l’he llegit a l’Aguaita.cat i a l’edició digital de la Vanguardia, amb una única diferència: allà on es pot llegir dixe (dialecte ebrenc), la Vanguardia posa dixi (català normalitzat)  
 
Tal i com us vaig anunciar el passat dijous, el govern català va cessar a Mas dimarts passat per a que pogués solucionar la seva situació laboral com antic treballador de Caixa Tarragona, actualment Catalunya Banc.
M’ha agradat un comentari que hi havia a l’Aguaita on es preguntava l’anònim què si com a polític no treballa i què si l’havia traït el subconscient.
Suposo que a Pallarès no li preocupa tant no poder reincorporar-se algun dia a Catalunya Banc o com es digui d’aquí a uns anys com els diners que sembla que deixaria de guanyar en el cas de que no li haguessin permès fer aquesta jugada (em van dir que entre 50.000 i 60.000 €)
Mentre el seu partit segueix tenint responsabilitats de govern, Pallarès seguirà ocupant càrrecs tal com ho han fet (Roig) o fan (Sancho)
Si una cosa té Convergència és que són agraïts.