dissabte, 19 d’abril del 2014

RESPOSTA DE L'EXECUTIVA DEL PSC D'AMPOSTA AL SETMANARI L'EBRE

Ara, la renovació implica manca d’experiència ?

És el que s’interpreta del semàfor ambre, posat de forma frívola, al candidat escollit per les properes Municipals, gairebé per unanimitat, per l’assemblea de militants i simpatitzants del PSC d’Amposta. Contrasta el semàfor amb el tractament respectuós de la majoria de mitjans de comunicació i del propi Setmanari la l’Ebre en les pàgines interiors. Aprofitem per agrair el tractament impecable amb el que tots ells han reproduït aquesta decisió dels socialistes ampostins.
Ens preguntem si aquesta valentia demostrada pel “semaforer” de la veu de l’Ebre acarnissant-se contra el candidat del PSC, la tindrà també en l’anunci d’altres candidats que portaran 28 anys presentant-se en unes llistes municipals, o potser respon als dictats d’algun dirigent polític republicà local que uns dies abans havia expressat amb paraules calcades aquesta desqualificació gratuïta i tant desafortunada.
Menys frivolitat i més solvència professional, tant de portes cap a fora com de portes cap a dins. Que si s’entén per renovació estrictament gent jove, molts  dels que treuen pit, haurien d'acotxar el cap....
Executiva del PSC d’Amposta