dimecres, 23 de juliol del 2014

LLIÇONS D’ÈTICA



Em van explicar que el passat dissabte, al programa la Sexta Noche on, una vegada més Pablo Iglesias II va assistir com a convidat, va intervenir via telefònica la gran lideressa, es a dir Doña Esperanza Aguirre Gil de Biedma, comtessa de Bornos i Gran de Espanya, per atacar-lo durant i dir el que ha estar repetint com una cotorra durant els darrers temps, i no només ella, sinó una part dels barons del PP.
Les classes d’ètica, van arribar tant lluny que fins i tot li va dir: 
 
-Repeteixi amb mi: Els d’ETA són uns assassins...
 
Evidentment Pablo Iglesias no es va quedar de braços creuats i li va retreure a l’Aguirre totes les polítiques que a dut a terme el PP i que potser han salvat Espanya, però han portat a una bona part dels ciutadans espanyols a la misèria.
Si no fos per la cara dura que té la senyora, Esperanza Aguirre és la menys indicada per donar classes de moral i ètica a ningú. Com entremès només cal recordar la forma en que va arribar a la presidència de la Comunitat de Madrid. El que es coneix com el Tamayazo.
Aquell dia, a l’Assemblea de Madrid, tot estava preparat per a escollir a Rafael Simancas nou president de la comunitat. Comptava amb els vots favorables del seu partit (el PSOE) i els d’IU. En tenia prou, ja que junts en sumaven un més que els que tenia el PP. Però de sobte dos diputats socialistes (Eduardo Tamayo y María Teresa Sáez) estaven absents de l’hemicicle. Aquell fet va comportar que no es pogués investir Simancas i va caler convocar noves eleccions que, aquest cop si, va guanyar el PP.
Anys més tar es va saber que un empresari de la construcció va pagar a Tamayo i Sáez per a que fessin safra i no acudissin a l’acte d’investidura del seu líder.  
I com a postres, recordar el fet de la fugida amb l’atropellament d’una motocicleta policial que va protagonitzar Dña. Esperanza només fa uns mesos.
De primer i segon plat els podeu triar vosaltres mateixos. N’hi ha tants per escollir que podrien formar part d’una carta de restaurant car, com els que, sense dubte, li deuen d’agradar a la lideressa.