dilluns, 14 de juliol del 2014

PER QUÈ FA TANTA POR PODEMOS?



-El PSOE, però també una part d’IU, tenen por al partit de Pablo Iglesias II perquè representa a l’autèntica esquerra. És un partit amb idees fresques, que va amb la veritat per davant i diu els que els ciutadans volen sentir. Són conscients que a les passades europees els hi van prendre molts de vots i de seguir pel mateix camí, de cara els propers comicis en poden perdre molts més.
-I als del PP els hi fa por perquè en un període indeterminat de temps, poden significar una alternativa real als actuals partits i pot arribar a tenir opcions de govern, com és el cas de Syriza a Gràcia.
Podemos no tant sols pot prendre vots dels partits de l’esquerra tradicional, sinó fins i tot pot animar a votar als qui ara es queden a casa desencantats per la majoria dels polítics actuals i per la forma de fer política, tant del PP com del PSOE quan ha governat. I perquè no, també de votants de la dreta tradicional que se’n han adonat de que el PP no governa per als ciutadans, sinó només pensant amb els seus propis interessos i el del gran capital.