dimecres, 26 de novembre del 2014

D’AQUÍ I D’ALLÍ

Manipulació a Real Madrid TV.

Ahir vaig llegir que Real Madrid TV ha elaborat una classificació del màxim golejador històric de la Lliga a partir del percentatge de gols per partir. Aquesta classificació sui generis, està encapçalada, com no, per un jugador del Madrid: Cristiano Ronaldo. El segon és Zarra i el tercer Messi.
Això evidencia que als madridistes no els ha agradat gens que sigui un jugador del Barça qui lideri aquesta classificació (purament honorífica)
Si mireu les estadístiques de la Lliga, veureu que el Madrid domina quasi totes les classificacions: rècord de punts en una temporada (ex aequo amb el Barça), rècord de gols en una temporada, rècord històric de partits guanyats i gols macats... I la que més compta: els títols de lliga. Tot i això, sembla que encara en volen més...
Mireu, aquesta manera de fer la classificació és tant surrealista com si es donés guanyador d’un partit a l’equip que més vegades ha xutat a porteria o al que més possessió de pilota hagués tingut durant el partit. El que val és el nombre de gols marcats, la resta és simplement, una fal·làcia.  
Però vull aportar un argument nou en favor de Messi. El jugador argentí va començar a jugar amb el primer equip de molt jove. Crec recordar que tenia 17 anys. Per tant, és normal que l’explosió com a futbolista li arribés amb el temps. En canvi quan el Madrid va fitxar a Cristiano, ja era un jugador consagrat que havia destacat com a golejador amb el Manchester United, per això el Madrid va pagar la milionada que va pagar.




Per cert, segurament la classificació de penals a favor també l'encapçala el Madrid. 



La banda dels Romanones.

M’he pres la llibertat d’anomenar banda al grup que formaven capellans i seglars a Granada i que van adoptar el nom de Romanones pel seu cap: el pare Román.
Una banda és un grup d’individus (difícilment se’ls pot qualificar d’una altra manera) amb finalitats delictives. I, no és delicte abusar sexualment d’infants? Ho és, i un dels més grossos. O dit en termes eclesiàstics, pecat mortal.  
Del que s’ha explicat d’aquesta trama, he arribat a una conclusió (potser equivocada): tret del pare Román, la resta de capellans i seglars que conformen la banda, no haurien patit també abusos per part del mateix cap? Després, atrets pel desig sexual que els suposaven les relacions homosexuals i l’adoctrinament que els hi infligia el pare Roman, els hauria fet encaminar cap de la carrera sacerdotal com una via per a continuar practicant la mateixa degeneració.  
O sigui, cap i adeptes (sembla ser que tenia estructura de secta) ja havien mantingut relacions consentides des de fa molts d’anys.
Precisament, els que fins ara ho han denunciat, van ser nens a qui no els va atreure la sexualitat que allí es practicava i que, al cap dels anys, se’n han adonat de l’atrocitat que suposaven els actes realitzats.