dilluns, 22 de desembre del 2014

ACCIDENTS A AMPOSTA

Avui dia dels sorteig de la Rifa de Nadal, no ha estat un dia afortunat al menys per a dues persones que haurien patit un accident aquest mateix matí.
Un (encara que per ordre hauria estat el segon), ha passat a la rotonda de l’església nova, cruïlla entre l’avinguda de Catalunya i el Sebastià Juan i Arbó i el més perjudicat ha estat un ciclista.
Mentre esperaven l’arribada de l’ambulància i es queixaven del curt trajecte que hi ha entre l’Hospital Comarcal i dit emplaçament, algú ha dit que l’ambulància havia anar a assistir als de l’altre accident ocorregut per les immediacions de l’empresa SIMASA, a l’avinguda de Santa Bàrbara, prop del supermercat Caprabo.
Les rotondes són zones d’elevat risc, ja que, insisteixo, una gran part dels conductors no tenen ni idea de com s’hi ha de circular.
No sé si la culpa ha estat del ciclista o del cotxe, però el que és evident és que algú ha comés una imprudència. O el ciclista no se’n ha adonat del cotxe que venia i ha sortir sense mirar o bé el cotxe no ha senyalitzat correctament la maniobra, la qual cosa ha confós el ciclista. I és que els intermitents estan per alguna cosa!  
Us deixo amb un vídeo de com s’ha de circular per les rotondes.

Circulación en glorietas