dimarts, 23 de desembre del 2014

LES FOTOS DENÚNCIA DEL DIA 23-12-2014

El tren R16 Catalunya, abans Regional Express i que té la sortida des de l'estació de França de Barcelona a les 16:18 i que hauria d'haver passat per Sants a les 16:33, ha arribar, aproximadament amb 1/4 d'hora de retard.
Sense motiu aparent, quan ha arribat a l'alçada de la central nuclear de Vandellòs s'ha estat una estona aturat (uns 5')
Abans havien anunciat que per un problema elèctric no s'aturaria a l'Ametlla de Mar i que els passatges que havien de baixar en aquesta estació, ho haurien de fer a l'Ampolla i des d'allí els portaria un autobús. Més tard s'han desdit i ha parat a l'Ametlla.
Després de totes aquestes peripècies, finalment ha arribat a l'estació de l'Aldea sobre les 19:15, pràcticament amb 40 minuts de retard, ja que té l'arribada a les 18:36.
Molts polítics, en públic, diuen defensar el territori, però a l'hora de la veritat no en són tants. Per exemple, una que si que ha portat aquest tema al ple del Parlament ha estat la diputada d'Ulldecona Núria Ventura.
Jo proposo que abans de que acabi la legislatura el proper maig, tots els ajuntaments de la demarcació, aprovin una moció demanant trens dignes per al territori.