diumenge, 22 de març del 2015

HISTORIETES DE L’AMPOSTA PROFUNDA XI

La denúncia al jutjat presentada per Germán Ciscar contra l’alcalde d’Amposta, encara porta cua. Tanta que el propi German presentarà una moció al proper ple de l’Ajuntament amb el següent títol: MOCIÓ PER UNS MITJANS DE COMUNICACIÓ MUNICIPALS LLIURES DE CALUMNIES I CALUMNIADORS.  
Al text de la denúncia s’hi poden llegir coses com aquesta:

... I calumniar a l’alcalde Manel Ferré, l’alcaldessa en funcions la Sra. Isabel Ferré, o l’exalcalde el Sr. Roig per posar un exemple.
Per a la calumnia només cal un covard, un mentider y un rastrero que vagi i digui que presumptament l’alcalde té una malaltia de transmissió sexual, que la senyora és presumptament una cocaïnòmana i traficant o que l’últim (l’exalcalde) presumptament agredeix sexualment menor d’edat.
Tot això és mentida per descomptat...

Arribat a aquest punt t’has de muntar la pel·lícula dels fets. Després de la denúncia presentada al Jutjat número 3 d’Amposta el passat 24 de febrer, les desconsideracions i menyspreus (ell parla de calumnies)cap el denunciant van haver de ser una constant entre el col·lectiu de CiU.
Fins el que jo controlo (què és relativament poc), només la directora dels Serveis Territorials de Benestar i Família Manolita Cid va donar la cara al sortir a un mitjà de comunicació comarcal. Però imagino que Radio Amposta va donar veu als agreujats per a que es poguessin despatxar a gust. No seria la primera vegada.  
Portar 28 anys de govern a Amposta, els fa creure que els mitjans de comunicació els hi pertanyen i, per tant, han de tenir les portes de l’emissora i els micròfons oberts per a donar qualsevol tipus de rèplica quan així ho creguin convenient. En canvi l’oposició, no té dret a quasi res, com si no formessin part del mateix l’Ajuntament.
Aquestes situacions d’abús de poder i tracte de favor s’han d’acabar. Sembla mentida que en ple segle XXI, a una democràcia encara hi puguin haver actituds de prepotència i menyspreu contra qualsevol ciutadà. És, simplement, una vergonya que això passi i un insult a la intel·ligència d’una bona part dels ciutadans De la nostra ciutat.