dissabte, 4 de juliol del 2015

HISTORIETES DE L’AMPOSTA PROFUNDA XIII

Passades les eleccions del 24 de maig, sembla que per Amposta estan passant coses paranormals (què no té explicació científica, que no s’ajusta a les lleis de la natura)

El primer d’aquests fets sembla que va passar a les poques hores d’haver tancat els col·legis electorals: en algunes seus d’edificis públics d’Amposta les màquines destructores treien foc;  hi havia massa documents comprometedors i calia no deixar rastre.

El segon fet encara és molt més paranormal: la nit del 6 de juny, mentre la gran majoria dels ciutadans de Catalunya estaven asseguts davant la tele veient l’Inter-Barça, es van veure unes siluetes amb bosses a la ma sortint de la seu de l’Ajuntament. Després de fer tota mena de conjetures, els veïns encara no s’ho acaben de creure.

El tercer fet s’ha sabut més recentment. Uns infants anaven a les escoles bressol municipals totalment de franc. Pel que sembla, eren fills d’algunes de les educadores dels centres.

El quart també és extraordinari. A un exregidor que va formar part de diferents governs i que s’havia quedat sense feina, el van tornar a recol·locar en un lloc de confiança. S’hi va estar fins fa 3 anys, però la factura del seu mòbil es va seguir pagant amb diner públic.

El quint (i ja per acabar –de moment-) és semblant a l’anterior. Un altre regidor, en aquest cas de l’anterior govern y que el 24-M no va sortir reelegit, seguia omplint el dipòsit del seu cotxe a càrrec del fons municipal.
¡Olé tú; olé tú...!!!    

Se sabia que els regidors de l’equip de govern amb més dedicació cobraven sobre els 2.500 euros/mensuals bruts. També que disposaven de mòbil, suposadament per a ser utilitzat, única i exclusivament, amb finalitats oficials. Però pel que sembla no només els càrrecs públics disposaven de mòbil a càrrec de l’ajuntament, sinó que també en tenien altres càrrecs de confiança (no sé si tots o només uns quants) I si a sobre, es segui pagant amb diner públic després de 3 anys sense ocupar el càrrec, diu molt poc de la persona que ha fet aquest abús, així com de la tolerància (per qualificar-ho d’alguna manera) de l’anterior govern municipal.
El mateix es pot dir de l’exregidor que seguia omplint de carburant el dipòsit el seu cotxe a càrrec de l’ajuntament. La falta d’ètica és molt gran i posa en evidència les males pràctiques que existien.
Són els únics casos o n’hi haurà mes? Suposo que amb el temps aniran sortint més coses...