dissabte, 14 de novembre del 2015

MANOLITO DESPERTA PASSIONS... (Primera part)

Si bé de signe contraposat. Mentre té detractors, també hi ha qui el defensa i el seguirà defensant mentre el cos aguanti... Ja ho diuen: no hi ha més cec que aquell que no vol veure. I efectivament, qui no vulgui veure que Manolito és un mangante del tres al quatre, no ho veurà per moltes proves que hi hagi que indiquin que ho és.
Fa unes setmanes es va conèixer una denúncia que li van fer els de SEPRONA (Medi Natural de la Guardia Civil) per haver fet una construcció il·legal dintre d’una zona PEIN (d’especial interès natural)
Aquest cas m’indigna especialment. Tan a mi com els meus companys de grup municipal, ja que varem ser nosaltres els que ho varem denunciar fa 10 anys. La primera excusa va ser que no s’estava fent un xalet, que només era un magatzem agrícola, ja que de sobte sé li havia obert la vocació de fer de pagès... Després, com que el setmanari l’Ebre va treure en portada la foto de la caseta d’un veí en lloc de la que s’havia construït ell, es va aferrar a l’error per a seguir tirant merda contra nosaltres.
I la darrera excusa, sabeu quina ha segut? Sembla ser que per a seguir escampant dubtes sobre la il·legalitat del seu niuet, va dir que quan es va construir, la zona encara no havia estat qualificada com a PEIN. La qual cosa, segons les informacions que tinc, també és mentida, ja que feia més d’un any que sé li havia donat la màxima protecció natural.
La setmana passada, Manolito, encara va patir un altre revés. Tal i com ja us vaig informar, va deixar de treballar a l’Hospital Comarcal d’Amposta. Ara bé, mentre hi ha qui diu que ho fa ver per pròpia voluntat, d’altres informacions (des del meu punt de vista molt més fiables), diuen que se’l va fer fora directament.
Quan l’exalcalde va entrar a treballar a l’hospital (per aquell temps es coneixia com la Clínica encara que, oficialment crec que es deia Servicio Médico Cooperativo), ja es v adir que sé li havia creat un lloc de treball a la seva mida. Tot i que alguns companys de partit diguin el contrari, Manel Ferré no té el MIR, la qual cosa l’impedeix treballar als centres sanitaris públics, al menys que es faci alguna magarrufa com sé li va fer Amposta.
Mentre, l’any 1987, va ser regidor per primera vegada. La seva condició de metge va fer que Roig li donés la responsabilitat de la sanitat local, a part de ser el president del consell d’administració de SAMGISS que, posteriorment, passaria a ser del Grup SAGESA, una de les empreses del grup INNOVA de Reus.
Des d’aquesta situació, com us podeu imaginar, feia, desfeia i tornava a fer i desfer les vegades que calgués. Hi ha qui diu que treballava sense contracte i que s’emportava el que volia (o sigui, cobrava en negre) En canvi, els seus fidels, afirmen que treballava de franc (o sigui, per amor a l’art)  

(Continuarà...)