dissabte, 21 de maig del 2016

L’ENHORABONA PACO TÚNEZ!! I GRÀCIES!!

Paco Túnez, am Pili la seva dona i uns amics en una foto recent.
Ahir per la tarda vaig rebre un missatge al mòbil. No era cap foto, ni cap vídeo, ni cap missatge d’aquests que has de compartir...
El remitent era un amic, un bon amic i company de treball: Paco Túnez. Amb el missatge volia compartir l’alegria que tenia. No era per a menys. Us el reproduiré textualment i en castellà, la llengua que ell acostuma a parlar:

-Hola Joan, como sabes hace muchos años (1989) que estoy en Cruz Roja y una de las labores es la asistencia en accidentes de carretera, tanto sanitaria como social. Por esta trayectoria, la Asociación Española de la Carretera me concedí la Medalla de Honor que me la entregaran a Madrid el día 9 de junio. Esta mañana me han llamado y me han felicitado el Presidente provincial, el autonómico y el nacional de Cruz Roja.

Ara fa dos anys el Canal Terres de l’Ebre, per votació popular, va concedir a Paco Túnez el títol d’Ebrenc de d’Any 2013 per la seva tasca humanitària.
Entre d’altres llocs, Paco ha estat voluntari fent tasques humanitàries quan va passar el terratrèmol d’Haití i el cicló de les Filipines.  Fins i tot va sortir al programa Comando Actualidad de Televisió Española quan estava de tècnic de potabilització d’aigua a les Filipines.
A finals de 2013 li vaig fer una entrevista per a la Ventana de la Agencia que vaig publicar a la Via Augusta l’1 de gener de 2014.


Una vegada més, Paco, la meva enhorabona y gràcies per la labor que fas i per ser amic meu. Una abraçada molt forta. 

Pode veure el programa de Comando Actualidad (a partir del minut 45 i 18 segons)