divendres, 30 de setembre del 2016

ELS APARCAMENTS DE LA VERGONYA

Si algun lloc compartim les comarques del Baix Ebre i el Montsià aquest és l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, conegut per tothom com la Residència. 
Des de fa anys i panys s'està denunciant la manca d'aparcament. Tal com es van incrementant els usuaris, també ho fan els cotxes, sobre tot dels familiars dels pacients que són de fora de Tortosa i que s'han de desplaçar en cotxe. 
Per molt que s'incrementi la freqüència de bus, la gent de fora seguiran anant amb el cotxe particular i no en faran ús. 
Aquest matí hi he anat per acompanyar a mon pare que tenia visita per consultes externes. He fet una ràpida inclusió fins el pont (el de l'aparcament al fossar) i com no n'he vist, he anat a aparcar a la urbanització del Parc Nivera. No era la primera vegada que ho feia... 
Mon pare ha usat el transport sanitari. Així una ambulància l'ha deixat a la porta del soterrani i l'ha recollit una vegada l'havien visitat. 
Mentre l'esperava me'n he adonat (una vegada més) del deficient aparcament per ambulàncies. Quan arriben s'amunteguen, entre d'altres coses perquè no tenen una zona d'aparcament propi i quan s'ompli, les que arriben, sé les veuen i sé les desitgen per a poder deixar els pacients... 

Una vegada han visitat a mon pare i quan aquest ja ha estat a dalt de l'ambulància per a tornar a casa, després d'esmorzar, me'n he tornat cap al cotxe i és quan he fet les fotos que configuren aquest reportatge. 
Com podeu veure, els cotxes estan sobre les voreres, sobre les línies grogues, a les finques particulars... 
L'única millora que han fet durant els darrers anys ha estat millorar els accessos als parquing del fossar posant una escala.   
Els més prrevisors ho han fet com jo i han aparcat als voltants de la urbanització, però com veieu, algun ho ha fet sobre el pas de vianants mig esborrat... 
Algú me dirà què no tots els cotxes aparcats a la urbanització són d'usuaris o familiars de la Residència... És veritat, qui diu el contrari, però alguns sí, com aquest que porta un adhesiu de la Sénia. És més fàcil que sigui de la Sénia que no veí d'allí i que porti l'enganxina. 
Senyors polítics? Per a quan una solució? Com he dit al començament portem molts anys amb aquesta situació i millores no se'n han vist fins ara. 

Això només té un nom (i amb majúscules): VERGONYA!!