dilluns, 10 d’octubre del 2016

CARTA OBERTA A SUSANA DÍAZ

De Ferreres al Periódico d'ahir. 
Companya Susana,

Em dirigeixo a tu com a inductora de la maniobra que va apartar a qui fins fa poc era el teu líder al capdavant de la Secretaria General del PSOE, Pedro Sánchez, tot que sóc conscient que tu sola no haguessis pogut fer una cosa així. Per tant també m’adreço a Felipe González el gran instigador del cop de ma i a tots aquells que us van donar suport... Digues-los-hi, barons o militants de base, tant me dóna.  
Tot i que fa temps que no us voto (i segurament seguiré sense fer-ho)  aquella maniobra me va indignar, però encara m’indigna més que prengueu als militants, simpatitzants i votats com a ximplets i que vulgueu convèncer-nos de que el millor que sé pot fer ara mateix és que els diputats i diputades del Congrés s’abstinguin per a fer president a un corrupte (perdó, a un presumpte corrupte)
No compteu amb mi per a cap tipus de projecte que comporti donar suport (per activa o passiva) a la dreta més rància d’aquest país i, a la vegada, que no comporti un reconeixement de la realitat catalana. Si el PSOE fos un veritable partit d’esquerres faria temps que s’hagués adonat de que caminava cap a l’autodestrucciò per no aplicar les polítiques progressistes que calen per a fer avançar el país.