dimecres, 16 de novembre del 2016

FELIÇ I CONTENT

Avui és un d’aquells dies especials que només posar el peu al terra quan t’alces del llit penses: Quin bon dia tindré avui! Els Sol brillarà radiant, els moixonets cantaran d’alegria... Igual si compro un número de l’ONCE m’acaba tocant i tot... Ah! Però sobre tot, sobre tot, serà bo perquè les Mare de Déus del Santíssim Amor i dels Dolors d’Archidona (del mateix poble que el cipote), així com l’àngel Marcelo tornaran a tenir feina i Jorge Fernández Díaz no haurà d’acomiadar-los, tal com va parodiar dijous passat el programa Polònia.
Avui ha de ser el dia en que el Congrés, gràcies a les abstencions de C’s, però sobre tot del PSOE, escolliran a l’exministre de l’Interior para ocupar el càrrec de president de la Comissió d’Exteriors del mateix Congrés. D’Interior a Exteriors, com aquell que no vol... Què així, a priori, un es pregunta: Què tindrà que veure el pixar amb el beure? El mateix: Què tindrà que veure Interior amb Exteriors?
Però el més greu de tot és que només fa uns dies el plenari del Congrés va reprovar a Fernández Díaz per haver conspirat juntament amb el cap de l’oficina antifrau de Catalunya Daniel de Alfonso en contra d’alguns polítics catalans, d’un dels partits que va nomenar a de Alfonso per al càrrec. D’això se’n dir tenir l’enemic a casa i segurament baix del llit o dintre de l’armari... (ja m’enteneu) I ho va fer amb els vots favorables del PSOE i C’s, els mateixos partits als que ara no els importa que pugui ostentar un altre càrrec rellevant.
Els experts en la matèria (jo no ho sóc) es pregunten si al PSOE no se’n assabenten del que està passant... Si realment són un partit d’esquerres...
Jo me pregunto una altra cosa:

-No serà que els dirigents principals del PSOE tenen una doble militància? A la butxaca dreta de l’americana el carnet del PP i el del PSOE... També a la butxaca dreta... Ja fa anys que a l’esquerra no els ni queda res!

Els ciutadans (militants o no socialistes, votants o no socialistes) ens preguntem els motius d’aquesta deriva ideològica. Si quan amb la seva abstenció van recolzar de forma implícita Rajoy per a ser President del Govern d’Espanya van dir que no era un xec en blanc i que a partir d’aquell moment exercirien un ferri control de l’executiu, sembla que aquelles paraules sé les ha acabat emportant el vent.
Menys mal que ahir, amb tota la resta de l’oposició. van donar carpetada a LOMCE, una llei d’ensenyament que segons algunes autonomies envaïa competències d’aquestes.  
Explicava aquest matí Pepa Bueno al programa Hoy por Hoy de la Cadena SER que com a president de la Comissió d’Exteriors haurà de volar molt i visitar molts països... Però ho farà molt ben acompanyat. Com sabeu igual les Verges com els angles volen i podran acompanyar Fernández Díaz durant els seus desplaçaments.
No sé si coneixeu l’acudit:
Passava un avió i el xiquet li pregunta al para:

-Aquest és l’avió del rei?

-No fill meu. Si fos l’avio del rei portaria dos motos davant i dos darrere...

L’avió de Fernández Díaz el coneixerem perquè anirà acompanyat per dues Verges al davant i Mercelo pel darrere...  

Si heu arribat fins aquí, sapigueu que el PSOE ha rectificat i sembla que veti que Jorge Fernández Díaz ocupi llocs de responsabilitat. 
Rectificar és de sabis? La-lo-rai-lo-lai-lo, lo-rai-lo-lai-lo!!