dilluns, 13 de febrer del 2017

‘BARRIO SÉSAMO’ NIVELL PP

De Vergara a eldiario.es. 
El passat dissabte vaig llegir un titular al Periódico que me va donar que pensar.

-Cospedal reconeix que el partit ‘va trigar en reaccionar’ davant la corrupció.

Al costat del titular una petita foto de Milagrosa Martínez, condemnada per la rama de la Gürtel valenciana i que va ocupar els càrrecs d’alcaldessa de Novelda, presidenta de les Corts Valencianes i Consellera de Turisme. Segons sembla a dures penes sabia fer la o amb un canut.  
Tot i les paraules de la Cospedal, que va ser ratificada al seu lloc per Mariano Rajoy al congrés de dissabte, me costa veure la reacció tardana dels populars. De fet me costa veure qualsevol tipus de reacció. No sé si vosaltres, amics lectors heu vist alguna reacció per part del PP que jo no hagi vist. De ser així me rectifiqueu.
Un partit que és paradigma de corrupció al nostre país i que només s’ha limitat a fer gestos de cara la galeria, però que de portes cap endins mantenia en nòmina del partit els seus imputats, pretén fer-nos creure que finalment van actuar davant la corrupció que esquitxava a la pràctica totalitat dels seus càrrecs.
Ens volen fer creure que Aznar no sabia res? Què pintava un personatge com Correa (de qui deriva el nom de Gürtel) a la boda sa filla Ana amb Alejandro Agag? Què era amic d’Aznar? I d’on li venia aquesta amistat? Ja ho va dir Barcenas: Correa iba por la sede del PP como Pedro por su casa... És normal que algú que no ostenta cap càrrec al PP no es mogui de la seu del PP de Gènova? No és normal... Per tant, sinó és normal, és lògic que algun interès mutu tenien les dues parts...
Amb els diners de la caixa B (perdó, de la comptabilitat extracontable, tal com va dir Bárcenas) es van pagar les reformes de la seu central... Ningú es va preguntar d’on sortien els diners per a pagar tot aquell dispendi? De debò que Rajoy no ho va preguntar a ningú, ni tan sols al tresorer amb qui, pel que sembla, els unia una gran amistat? Si és així, quin President del Govern tenim? Bé, acabo de fer una pregunta retòrica i inútil, ja que tots sabem quin President del Govern tenim... El que sé li ha ofert a Trump per a ser el seu interlocutor amb els països de Sudamèrica, del Nord d’Àfrica i l’Orient Mitjà... (Sense comentaris)
Tampoc l’Esperanza Aguirre sabia res de la corrupció del PP. La que ha estat una de les persones més influents dintre del seu partit i que, com a presidenta del PP de Madrid també tenia despatx a Gènova, tot i que a una planta menys noble de on el tenia Rajoy. ADña. Espe, la corrupció la va envoltar per tots els costats com si fos una illa... La Púnica, on es va veure implicat qui va ser la seva ma dreta Francisco Granados. Tot i que van ser molts d’altres (Alberto López Viejo, Jesús Merino, José Luis Peñas, José Galeote, Alfonso Bosch, Ginés López, Jesús Sepúlveda, Ignacio González, etc.)
No fa ni un any, a l’Assemblea de Madrid (l’equivalent al nostre Parlament) es va negar a obrir una comissió d’investigació sobre la corrupció amb el suport del PP (naturalment), però també de Ciudadanos (aquí tampoc cap sorpresa, perquè els hi donen suport) i el PSOE (!!!)
M’ho torno a mirar de l’indret i del revés i de debò que no veig cap indici de reacció contra la corrupció pròpia tal com va afirmar laMaridolo...
Anem a veure, reaccionar o no reaccionar són conceptes molt bàsics... Potser una mica més complicats que prop i lluny o dalt i baix, però no crec que cap adult desconegui els conceptes de reaccionar o no reaccionar.
Proposo un ‘Barrio Sésamo’ pensat exclusivament per als del PP.
Reaccionar: Podrien sortir per exemple Epi i Blas i que un li donés a l’altre un ensurt.
Com ho veieu?