diumenge, 30 d’abril de 2017

LA TORRE I EL MAS DE VINAIXAROP (L'ALDEA)

I al quart intent la vaig trobar...

Ja m’havien avisat: Trobar la torre de Vinaixarop (al terme de l’Aldea) no és fàcil; segurament hi passaràs pel costat i no la veuràs.


El tercer dia, el que de fet la vaig buscar més intensament, vaig fer ús del GPS i me va portar per un camí on, una mica més, i no puc sortir. Al final vaig haver de maniobrar en un pam de terreny.
Vaig tornar a mirar la cartografia i finalment vaig veure que el segon dia hi havia passat pel costat, però com que està el mas del mateix nom davant mateix, no a vaig veure.


Dilluns passat hi vaig tornar a anar. Us adverteixo que no és un lloc per a covards, ja que primer has de passar un fil electrificat (suposadament, ja que hi vaig tirar unes claus y no va fer cap tipus de reacció) i després te’n adones que hi ha caguerades de bou. D’aquí el fil. Però si ets valen com jo, hi passes hi ja està.

Darrere del mas i invisible des del camí del Ranxero, la torre de Vinaixarop. Segurament la més degradada que hi ha al terme de l’Aldea. El seu estat és tan lamentable que fins i tot està pitjor conservada que la de Fullola (terme del Perelló)