divendres, 22 de setembre del 2017

UNA INFORMACIÓ EN PRIMICIA I D’ALTRES QUE S’HAN DONAT AVUI SOBRE EL REFERÈNDUM

Seu de les delegacions d'Hisenda i l'Agència Tributària de Tarragona. 
Primer que res la primícia, que per alguna cosa és primícia i no crec que encara ho hagi publicat ningú: El govern reforça les mesures de vigilància dels seus edificis.

---

Avui especialment és un dia d’informacions i desmentits sobre el referèndum.
Algunes informacions afirmaven que davant la hipotètica manca de paperetes o de que no es pugui votar presencialment, el Govern estaria habilitant el vot telemàtic.
Per a poder votar telemàticament s’hauria d’estar en possessió d’un certificat digital emès per un organisme competent. N’hi ha un que, en principi val per a tot que és el que emet la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre (CERES) a través dels organismes col·laboradors (Agència Tributària, Tresoreria General de la Seguretat Social...)
Però hi ha un problema: La manca de temps. Per molt ràpid que vagi el govern en promulgar un decret que habiliti el sistema, són molts els que no disposen de certificat i, per tant, en una setmana s’haurien de fer-se tots, la qual cosa és impossible ja que organisme com l’Agència Tributària tenen una capacitat reduïda per a fer-ho, degut a que les cites diàries són tancades, es a dir: un número màxim de cites per dia.

Més tard han dit que no, que la informació no és certa. 

Prepareu-vos que venen uns dies d’informacions i desmentits. Un pena que s’hagi d’anar així.