dissabte, 7 de juliol del 2018

INCIVÍSME PER TOTES BANDES


Com sabeu, el conseller de Treball, Benestar Social i Famílies Chakir el Homrani va visitar ahir Amposta per a inaugurar el Club social Terres de l’Ebre.
Uns dies abans la policia local havia col·locat un senyal de prohibit estacionar a partir de les 10 hores d’ahir divendres.
Primer, algú a qui li feia nosa el senyal per a poder aparcar, la va apartar i deixar pràcticament de cara la paret. Però com encara faltaven un parell de dies, el fet no tenia massa importància.
Finalment va arribar el dia i l’hora en la que se feia efectiva la prohibició. Res, ni cas. Fins a 4 cotxes havia aparcats després del senyal, si bé es cert que només deia que el motiu era reservat cotxe oficial (o sigui, un) Però és que no hi havia hi un sol aparcament buit.

Finalment va marxar el cotxe que hi havia tot just davant de l’entrada del club social. Llavors, els socis del club van haver de treure unes cadires i col·locar-les per a que ningú més hi aparqués.
Incivisme no és només deixar les deixalles fora dels contenidors. Incivisme es passar-se pel folre totes les normes que regeixen un municipi i a sobre presumir de fer-ho.