dimecres, 20 de novembre del 2019

L'ERMITA DE VINARÒS 7

diumenge, 17 de novembre del 2019

CH AMPOSTA LAGRAMA, 16; CH SANT VICENÇ, 23

Mal partit de l’equip sènior femení del CH Amposta Lagrama que tret d’un inicial 1-0, sempre ha anat a remolc del CH Sant Vicenç.
Tant és així que del 1-0 inicial s’ha passat a l’1-7. Les ampostines han estat més de 10 minuts sense tornar a marcar i tot que s’ha arribat a la mitja part amb un esperançador 8-11, només començar la segona part ja s’ha vist que només se tractava d’un miratge.
Cal destacar la gran actuació de la portera visitant que, quan semblava que les ampostines ho tenien tot a favor per a marcar, allà treia un peu, allà una ma i parava quasi tots els tirs que anaven a porteria.
No se si ha tingut res a veure amb el rendiment de les noies que entrena Sasa Jovic que divendres juguessin un partit aplaçat contra el Bfit Ants Muchoticket Puch. Que, per cert, van guanyar per 28-20.