diumenge, 3 de maig del 2015

ELUCUBRACIONS O FETS CONTRASTATS?

Fa uns dies em va arribar un missatge privat via xarxes socials. Que algú s’adrecés a mi per a preguntar-me o explicar-me alguna cosa, no sorprèn penso que a ningú., per tant, com coneixia al remitent, no hi va haver, absolutament, cap sorpresa.
La sorpresa va ser llegir el contingut. Em deia el remitent que li havien dit fons dignes de tota credibilitat, que als convergents de Tortosa ja els hi anava bé que a Amposta continués d’Alcalde Manel Ferré, ja que en aquests 8 anys, Ferran Bel havia aconseguit més coses que mai per a la capital del Baix Ebre. Em va dir també que ho podia fer servir en el cas de cregués que la informació podia ser interessant.
La veritat és que una noticia com aquesta (fins i tot no sé si té el rang de notícia), sense tenir més base, molt difícilment es pot usar com a arma electoral. Per tant, en un principi ho vaig descartar.  
No obstant, el dia següent, en veure a un regidor de l’actual equip de govern de Tortosa, li vaig explicar i per a la meva sorpresa em va dir que la informació era certa i que mai com ara, Tortosa havia aconseguit tantes coses.
La veritat és que no va profunditzar en el tema, simplement em va dir que Manel Ferré els hi queia bé i que sempre es comportava de forma altiva i distant.
Però si és certa, aquesta informació, està clar que l’actual govern d’Amposta s’ho hauria de fer mirar i que no vagi presumint tant de tot els que s’ha fet a Amposta en els darrers 4 (o 8) anys.
Potser si en lloc de dedicar-se a alcalde a temps parcial, hi dediqués més temps, es podrien aconseguir encara més coses per Amposta.
Bé, que cadascú pensi el que vulgui, com sempre.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.