dilluns, 25 de juny del 2012

INDIGNAT




Aquest matí he vist unes imatges per Tele 5 que m’han indignat. A estat mentre esmorzava al bar on acostumo a fer-ho i a la televisió es podia veure el “Programa de Ana Rosa” on s’han pogut veure unes imatges on sortia una tribu africana. Les dones de la tribu es podien veure sense cap renda de vestir a la part superior o sigui, amb “les mamelles a l’aire”. A les imatges també es podia veure a una jove de raça blanca parlant amb un home. La noia també anava amb els “mingues a l’aire”, no sé si per posar-se a la mateixa alçada de les altres dones o, simplement, per a experimentar la sensació que s’hi produeix. És igual. Però les mamelles de la dona blanca sortien difuminades. 
Per què? No són totes les dones ser humans i per tant es mereixen el mateix tracte? O és que les dones negres es poden exhibir com si fossin vaques o cabres?
El que he dit, INDIGNAT!!  
No puc donar la culpa a Tele 5, ja que no tinc la seguretat de que les imatges en qüestió les hagin manipulats ells o si ja venien manipulades quan els hi han arribat.