dilluns, 2 de juliol del 2012

ALS ESTIMATS CIUTADANS QUE EM PUGUIN ENTENDRE






Si el seu concepte de funcionari és el de un “dropo-endollat que viu a costelles dels seus impostos” i s’alegra de les congelacions, retallades estatals, de les altres retallades del govern de la Generalitat i pèrdues de drets laborals,

Deixem que li recordi que:

-SI VOSTÈ ESTÀ MALALT (més val que no, perquè tal vegada, com estan les coses o vostè és ric o es mor) l’atendrà un funcionari.

-SI VOSTÈ TÉ QUE RENOVAR O GESTIONAR QUALSEVOL DOCUMENT PÚBLIC (pel que tindrà que pagar tasses a partir de la nova llei de pressupostos), l’atendrà un funcionari.

-SI VOSTÈ TÉ FILLS EN EDAT ESCOLAR i té que gestionar les matrícules (cada vegada més cares) i les beques (cada vegada més difícils) i que els eduquin i els cuiden, ho farà un funcionari (al menys de que sigui ric i pugui portar als seus fills a un col·legi privat)

-SI VOSTÈ NECESSITA UNA SUBVENCIÓ O UN AJUT O UNA PRESTACIÓ PER DESOCUPACIÓ o de qualsevol altre tipus, l’atendrà un funcionari.

-SI VOSTÈ NECESSITA UNA LLICÈNCIA, UN PERMÍS O QUALSEVOL ALTRA AUTORITZACIÓ, l’atendrà un funcionari.

-SI VOSTÈ NECESSITA SEGURETAT O PROTECCIÓ DAVANT DE DELICTES O ATACS PERSONALS , l’atendrà un funcionari.

-SI VOSTÈ NECESSITA QUE LI GESTIONIN LA SEVA DEMANDA O DENÚNCIA I DEMANA JUSTÍCIA, l’atendrà un funcionari.

A més a més, ha de considerar que un funcionari NO HA ASSOLIT EL SEU LLOC DE TREBALL FIX “A DIT”, sinó que ha hagut d’obtenir una titulació i superar unes proves d’accés que li hauran costat uns quants anys d’estudi i sacrifici; que alguns tenim salaris de mileuristes i què la nostra única avantatja es tenir un treball estable (fins a un nou “cop de decret”, probablement)   

Sàpiga també vostè, que si a aquest funcionari li retallen el sou, quasi segur que,

DEIXI DE PREDRE EL TALLAT O L’ESMORZAR al bar on treballa vostè o algun familiar seu.

DEIXI DE COMPRAR ROBA O SABATES  a la botiga on treballa vostè o algun familiar seu.

DEIXI D’ANAR A DINAR AMB LA SEVA FAMÍLIA al restaurant on treballa vostè o algun familiar seu.

DEIXI DE VIATJAR amb la companyia aèria o marítima on treballa vostè o algun familiar seu.

DEIXI DE RESERVAR EL CAP DE SETMANA a l’hotel on treballa vostè o algun familiar seu.

DEIXI DE GASTAR MÉS DEL QUE ÉS ESTRICTAMENT NECESSARI als supermercats Alcampo, Carrefour, Mercadona, el Corte Inglés, Lidl, Caprabo, Dia, etc. on treballa vostè o algun familiar seu.     

I en conseqüència, davant la baixada d’ingressos, l’empresari tingui que acomiadar-lo (amb una indemnització infame gràcies a la nova reforma laboral aprovada pel PP)

Cregui, estimat ciutadà, que jo no me’n alegraré quan això passi; intentaré seguir-lo atenent amb la major qualitat que em sigui possible al servei públic que vostè precisi i que jo també pago amb els meus impostos.

Finalment, deixi’m recordar-li que els banquers, polítics, presidents, ministres, consellers i demés alts càrrecs d’aquest país i d’aquesta comunitat autònom (nació o nacionalitat, em dona igual com li diguis) NO SÓN FUNCIONARIS.  

Gràcies per la seva atenció.