diumenge, 4 de març del 2012

SEGONA EDICIÓ DE LA RUNNING SÈRIES A AMPOSTA

Aquest matí s'ha celebrat per un circuit urbà d'Amposta una carrera a peu de 10 Km anomenada "Running Sèries ebrenca".
A partir d'ara, segons informava ahir Diari de Tarragona, el calendari de la resta de les proves serà el següent:

AMPOSTA, 22 – LLEIDA, 20

El públic que anit va assistir al pavelló municipals d’esports d’Amposta per a veure el partit de handbol femení entre l’Amposta i el Lleida va haver de patir fins el final.
El Lleida que segueix entrenant Miroslav Vujacinovic, l’entrenador que un dia va arribar de Iugoslàvia i va aterrar a Amposta, va posar contra les cordes a l’equip local fins el final del partit, ja que el marcador va ser del tot incert fins l’última xiulada dels àrbitres.
El Lleida va començar força malament. El tercer gol el van marcar al minut 16 (8-3), però a partir d’aquí, el partit va canviar radicalment.
Les noies de l’Amposta no van saber rematar la feina i es van deixar menjar el terreny poc a poc. El Lleida, sense fer un gran partit, va saber aprofitar-se de les errades (sobre tot en atac) de les jugadores de Marc Fornós.

Al descans s’arribava amb una petit avantatge local de 3 gols (12-9) gràcies a un darrer penal transformats per les ampostines a rellotge parat.
Durant tota la segona part, la mateixa tònica. L’Amposta cometen errades monumentals i el Lleida, poc a poc s’anava apropant al marcador, gràcies, sobre tot, a estar menys imprecises.
El Lleida, faltant menys de 10 minuts, ha empatat el partit (19-19) i, a partir d’aquests moments, ja tot podia passar.
Al final un 22-20 ha fet justícia, però l’Amposta patirà fins al final de temporada si no canvien moltes coses. Avui mateix s’ha acusat moltíssim la manca de banqueta.